Extra diensten

Healen van dieren

We bieden ook healing aan onze viervoetige vrienden. We houden heel veel van dieren en daarom doneren we 25% van opbrengst aan dierenbescherming in Sint-Petersburg Rusland. Nederland is natuurlijk een prachtig land om als dier te zijn, maar helaas is het krijgen van de juiste zorg en gezond eten in andere landen vaak niet zo vanzelfsprekend.

We kunnen healing doen aan huis of op basis van een foto van uw huisdier. 

Meestal wordt een dier ziek als het baasje ook iets markeert. Voor het beste resultaat is het aan te raden om in het kort iets over de (thuis)situatie te vertellen.

Kosten zijn 60 euro per healing 

Energetische reiniging van ruimtes en water

Soms kan het gebeuren dat je jezelf thuis of op een bepaalde plaats onaangenaam en/of ziek voelt. Er kan sprake zijn van verschillende klachten zoals: misselijkheid, hoofdpijn, slaperig gevoel, energielek, depressies of als iets niet stroomt en je blokkeert. Je voelt dat er iets is maar je kunt er je vinger niet op leggen.

Het kan zijn dat je last hebt van energieën van lagere vibraties of verdwaalde zielen.

Het kan iets zijn dat eenmalig aanwezig is, maar het kan ook zijn dat het met jouw karma te maken heeft.

Omdat oorzaken en situaties sterk verschillen kunnen we hier geen vaste prijs voor geven, dit stemmen we graag af tijdens een gratis kennismakingsgesprek.

Energetische check van huis

In sommige gevallen adviseer ik om een energetische check van je huis uit te voeren. Dit om een beeld te krijgen van wat er speelt. Een energetisch schoon huis kan je enorm helpen bij het versnellen van je healingproces en het oplossen van verschillende klachten en problemen.

7c093a93-0fa0-4cee-9e6a-38212f5c209a

“Animals share with us the

privilege of having a soul.”