Hypnotherapie

Hypnotherapie sessies zijn zeer effectief voor alle onderwerpen die u maar bezig kunnen houden. De oplossingen voor problemen zitten in uzelf en deze kun u in uzelf vinden om deze op te lossen. Tijdens dit proces begeleid ik u door gebruik te maken van trance.

Het in trance zijn kunt u vergelijken met de momenten in uw leven waarop u zomaar even wegdroomt. U bent dan niet in het hier en nu, maar ergens anders met uw gedachten en gevoel. Het gevoel van in trance zijn heeft te maken met de verandering in ons bewustzijn waarin u in contact komt met onbewuste processen. U staat op dat moment los van de buitenwereld en gaat naar binnen naar uw innerlijke wereld. Tijdens een hypnotherapie sessie blijft u echter alert en bewust van alle therapeutische handelingen.

Tijdens sessies werk ik met uw bewustzijn/hogezelf, welke precies weet wat u nodig hebt en tevens de sleutel heeft tot alle benodigde hulpbronnen en-krachten. Ook heeft uw hogezelf toegang tot uw onbewuste processen, de verzameling van alles wat er in het verleden is ervaren uit deze of eerdere incarnaties.

U wordt uzelf bewust van oude emoties en overtuigingen, en niet verwerkte situaties. Door het verkrijgen van inzicht, en het verwerken en loslaten ontstaat heling wat een positief effect heeft op uw welzijn in het huidige leven.

Ieder mens is uniek en heeft een eigen zielenpad. Daarom wordt tijdens een intakegesprek duidelijk gemaakt welke aanpak nodig is en welke methode of techniek zal worden toegepast. Door mijn sterke contact met de Universele krachten krijgen wonderen de ruimte om te ontstaan. Dit zorgt ervoor dat de inzichten die nodig zijn om te komen tot de kern van het probleem zich als vanzelf openbaren. Mijn manier van werken is hierdoor veel sneller en leidt tot blijvende resultaten.

In sommige gevallen ligt de kern van de klacht of het probleem in een ver verleden, in vorige incarnaties. Daar kan de oorsprong van vele soorten blokkades ontstaan. Hier liggen ook de keuze voor uw ouders en familie op zielsniveau, en van veel meer zoals bijvoorbeeld uw gezondheid en welzijn. Wat moet u in dit leven van leren?Daarom adviseer ik wanneer het nodig is om een reïncarnatiesessie te doen.

U kunt na één hypnotherapie sessie al duidelijke mooie resultaten ervaren.

“Forgiving yourself means loving who you used to be.

Self-worth means loving who you are.

Confidence means loving who you are becoming.”

-Doe Zantamata

sunset over the Lotus Pond illustration, generative ai