Hypnotherapie

Hypnotherapie sessies zijn zeer effectief voor alle onderwerpen die je maar bezig kunnen houden. De oplossingen voor problemen zitten in jezelf en deze kun je in jezelf vinden om deze op te lossen. Tijdens dit proces begeleid ik je door gebruik te maken van trance.

Het in trance zijn kun je vergelijken met de momenten in je leven waarop je zomaar even wegdroomt. Je bent dan niet in het hier en nu, maar ergens anders met jouw gedachten en gevoel. Het gevoel van in trance zijn heeft te maken met de verandering in ons bewustzijn waarin je in contact komt met onbewuste processen. Je staat op dat moment los van de buitenwereld en gaat naar binnen naar je innerlijke wereld. Tijdens een hypnotherapie sessie blijf je echter alert en bewust van alle therapeutische handelingen.

Tijdens sessies werk ik met je bewustzijn, het hoogste deel van jezelf (IAM), welke precies weet wat je nodig hebt en tevens de sleutel heeft tot alle benodigde hulpbronnen en-krachten. Ook heeft jouw IAM toegang tot jouw onbewuste processen, de verzameling van alles wat er in het verleden is ervaren uit deze of eerdere incarnaties.

Je wordt jezelf bewust van oude emoties en overtuigingen, en niet verwerkte situaties. Door het verkrijgen van inzicht, en het verwerken en loslaten ontstaat heling wat een positief effect heeft op je welzijn in het huidige leven.

Ieder mens is uniek en heeft een eigen zielenpad. Daarom wordt tijdens een intakegesprek duidelijk gemaakt welke aanpak nodig is en welke methode of techniek zal worden toegepast. Door mijn sterke contact met de Universele krachten krijgen wonderen de ruimte om te ontstaan. Dit zorgt ervoor dat de inzichten die nodig zijn om te komen tot de kern van het probleem zich als vanzelf openbaren. Mijn manier van werken is hierdoor veel sneller en leidt tot blijvende resultaten.

In sommige gevallen ligt de kern van de klacht of het probleem in een ver verleden, in vorige incarnaties. Daar kan de oorsprong van vele soorten blokkades ontstaan. Hier liggen ook de keuze voor je ouders en familie op zielsniveau, en van veel meer zoals bijvoorbeeld je gezondheid en welzijn. Daarom adviseer ik wanneer het nodig is om een reïncarnatiesessie te doen.

Soms blokkeert jouw “Schaduw” en andere hinderende energieën de toegang tot antwoorden en/of sturen ze je de verkeerde kant op. Door toestemming te vragen aan jouw IAM presence kan ik in contact komen met jouw ziel en ervaringen. Ik begeleid je vanuit mijn hoge trillingsniveau door het aanroepen van Organic Source in het healing proces waar dat nodig is. Je hebt te allen tijden de volledige regie over deze sessie en neemt aan wat voor jou goed is, ik geef alleen aan wat ik voel en zie. 

Je kunt na één hypnotherapie sessie al duidelijke mooie resultaten ervaren.

Image-1-2

“Forgiving yourself means loving who you used to be.

Self-worth means loving who you are.

Confidence means loving who you are becoming.”

-Doe Zantamata