Over mijzelf

Mijn grootste passie en kracht is het niet alleen luisteren naar uw woorden maar vooral naar uw hart. Daarbij leer ik u om uw pijn om te zetten in kracht en het aanspreken van uw zelf-helende vermogen.
 
Mijn levenspad
 
Mijn naam is Aurora Grigorjeva en ik ben geboren in de voormalige Sovjet Unie in het toenmalige Leningrad.

Sinds een aantal jaren lever ik als professional mijn bijdrage aan onze planeet en de mensheid. Binnen mijn praktijk combineer ik verschillende vormen van therapie en fungotherapie.  Mijn paranormale gave heb ik geërfd van mijn grootouders uit Siberië waar Sjamanisme haar oorsprong vindt. Dat ik de taal van dieren en de natuur al meerdere incarnaties in mijzelf heb maakt dat ik mijzelf van kleins af aan intens verbonden voel met de natuur en dieren.

In het jaar 1999 ben ik met mijn dochter naar Nederland geëmigreerd. Aanpassend aan Nederlandse cultuur en bedrijfsleven mentaliteit heb ik mijn spirituele oorsprong helemaal vergeten. Na een afgeronde universitaire studie Master of Science kreeg ik in 2014 een zware burn-out.

Deze gebeurtenis zorgde voor een andere richting in mijn leven. In 2018 heb ik mijn studie Hypnotherapie en Integrale Psychosociale therapie afgerond bij een opleidingsinstituut Academie Hypnos. Daar heb ik mijn specialisatie in “Familie Opstellingen” gehaald en aangevuld met mindset training “Een Cursus in Wonderen” – een spirituele leerweg.

In 2016 kwam mijn partner Amadé in mijn leven. Het was een heel bijzondere ontmoeting. We delen nu onze passie voor healing en werken in een aantal gevallen samen.

Mijn innerlijke rijkdom was groot alleen had ik gevoel dat ik meer wil weten. Daarom heb ik besloten om alle inboedel te verkopen en op wereldreis te gaan, een wonderlijke periode van groeien.

Samen met Amadé heb ik een traject van 2 jaar gevolgd bij Sjamanen uit Australië. In Rusland hebben we een krachtigere vorm van Familie Opstellingen met meer diepgang geleerd. Tijdens onze reis hebben we ook veel geleerd over Ayurveda, voeding en lifestyle.

En in 2022 heb ik mijn fungotherapie diploma gehaald in Rusland tijdens Corona tijd. Ik weet dat geneeskrachtige paddenstoelen als mini apotheek werken en bieden enorm hulp aan onze gezondheid. Hypnotherapie en fungotherapie werken aanvullend met elkaar een prachtige combinatie om de beste resultaten te bereiken. Voor verdere kennis over fungotherapie verwijs ik u naar mijn www.fungotherapy.eu website.

The magical world of books. Knowledge and exciting adventures

“The real world is a state of mind,

you always fight illusion.”

-A course in Miracles