Over mijzelf

Mijn grootste passie en kracht is om door middel van mijn zuiverste intenties jou van binnenuit te begeleiden in het verwezenlijken van jouw dromen en wensen. Een leven vrij van angsten en beperkingen waarin je helemaal jezelf kunt zijn.
 
Mijn levenspad
 

Mijn naam is Aurora Grigorjeva en ik ben geboren in de voormalige Sovjet Unie in het toenmalige Leningrad.
Sinds een aantal jaren lever ik als lichtwerker vanuit onvoorwaardelijke liefde mijn bijdrage aan onze planeet en de mensheid. Binnen mijn praktijk combineer ik verschillende vormen van therapie en energetische healing. Mijn paranormale gave heb ik geërfd van mijn grootouders uit Siberië waar Sjamanisme haar oorsprong vindt. Dat ik de taal van dieren en de natuur al meerdere incarnaties in mijzelf heb maakt dat ik mijzelf van kleins af aan intens verbonden voel met de natuur en dieren.

In het jaar 1998 ben ik met mijn dochter naar Nederland geëmigreerd. Mijn ambitie en doorzettingsvermogen waren heel groot maar ondanks dat kon ik mijn geluk in het bedrijfsleven niet vinden. Na een afgeronde universitaire studie Master of Science kreeg ik in 2014 een zware burn-out. Het gevoel van totaal zelfverlies was erg aanwezig, maar dit zorgde er ook voor dat ik een ander levenspad heb gekozen.

In 2015 ben ik aan mijn studie Hypnotherapie en Integrale Psychosociale therapie begonnen bij opleidingsinstituut Academie Hypnos welke ik in 2018 afgerond heb. Daarnaast heb ik mijzelf gespecialiseerd in “Familie Opstellingen” en de mindset training “Een Cursus in Wonderen” – een spirituele leerweg.

In 2016 kwam mijn tweelingziel Amadé in mijn leven. Het was een heel bijzondere ontmoeting. We delen nu onze passie voor healing en werken in een aantal gevallen samen.

Mijn innerlijke rijkdom was enorm groot en de connectie met mijn spirit sterk, maar voor mijn gevoel miste ik nog een bepaalde verdieping om mensen te kunnen helpen vanuit de essentie van hun bestaan. Daarom heeft mijn innerlijke weten mij op wereldreis gestuurd, een wonderlijke periode van ontdekken en groeien.

Samen met Amadé heb ik een traject van 2 jaar gevolgd bij onze Soulfamily Sjamanen uit Australië die ons naar een hoger niveau van healing hebben gebracht: de combinatie van Shamanic healing, kwantumfysica, Kylontic science en Kathara Grid. In Rusland hebben we een krachtigere vorm van Familie Opstellingen met meer diepgang geleerd. Tijdens onze reis hebben we ook veel geleerd over Ayurveda, voeding en lifestyle.

De afgelopen jaren heb ik al deze kennis gecombineerd in mijn manier van werken. Met zekerheid kan ik Universele healing vanuit jouw Essentie bieden!

elephant

“The real world is a state of mind,

you always fight illusion.”

-A course in Miracles