Reïncarnatie therapie met healing tussenbestaan

In veel gevallen vinden de problemen waar je in dit leven tegenaan loopt hun oorsprong in vorige incarnaties. Door vanuit vorige incarnaties je problemen daar op te lossen waar deze zijn ontstaan voorkom je herhaling van dezelfde situaties, klachten en problemen.

De meeste levens hebben zichzelf al meer dan 10 keer herhaald en in sommige gevallen hebben deze zichzelf meer dan 100 keer gemanifesteerd. De blokkades die zijn ontstaan beïnvloeden je welzijn en het leven in het heden waardoor je problemen ondervindt.

Tijdens de reïncarnatie therapie begeleid ik jou en help ik je indien gewenst daar waar nodig. 

Tussenbestaan 

Bij mijn manier van werken geef ik extra healing vóór het moment waarop je geboren wordt in dit leven in het Tussenbestaan. In het Tussenbestaan gebeurt de healing van jouw ziel. Oude verbindingen worden losgemaakt en associaties weggenomen. Jouw Aura en hologram worden gezuiverd van blokkerende energieën. Je krijgt alle updates en activaties die voor jouw hoogste pad goed zijn zodat je deze problemen niet meer meeneemt naar het hier en nu in dit leven. Daardoor kun je makkelijker je realiteit veranderen in het nu en nieuwe gewenste situaties manifesteren.

pexels-rikka-ameboshi-3358707

“Your past is just a story.

Once you realize this, it has no power over you.”