Testimonials

Healingen, inner child hypnotherapie en familieopstellingen stonden al lang op mijn verlanglijst maar het was er nog nooit van gekomen, simpelweg omdat ik geen mensen ben tegengekomen waar ik het vertrouwen in had. 
Een aantal maanden geleden ben ik Aurora en haar partner Amadé tegengekomen, het gesprek kwam op hun interesse en werkzaamheden op het spirituele vlak.
De wijze waarop zij vertelden over hun wijze van werken sprak mij erg aan en Ik heb  meerdere sessies met hen gedaan en ben blij dat ik deze heb gedaan.
De sessies bij Aurora, bij Amadé en ook bij sessies waarbij zij beiden hun rol vervulden heb ik allemaal als diepgaand ervaren. 
Nadien was iedere keer een positieve en blijvende verandering in energie en rust merkbaar. Ik ga zeker weer afspraken maken.

Rinno – Hypnotherapie, energetisch healing en familieopstellingen, 2021, Nederland

Ik wil Aurora en Amadé heel erg bedanken! Ik ben zelf arts van beroep, maar helaas helpt geneeskunde niet altijd. Eerst zocht ik hulp voor mijn kinderen van 6 en 14 jaar oud, waarbij Aurora hun heeft behandeld voor psychosomatische klachten. Ik merkte een positieve trend! Verder werd in mei van dit jaar mijn man opgenomen op de intensive care met een coronavirusinfectie. Zijn kansen waren 50/50, en toen zijn toestand kritiek was hebben Aurora en Amadé healing op afstand uitgevoerd. De volgende dag werd hij overgebracht van de intensive care naar de normale afdeling en begon zijn toestand te verbeteren en is hij volledig hersteld. Zo fijn dat zulke specialisten als Aurora en Amadé bestaan!

Хочу выразить огромную благодарность  Авроре и Амадею!Я сама по специальности врач ,но к сожалению не всегда помогает медицина.Сначала я обратилась за помощью к по поводу детей,лечили проявления психосоматики детям 6 лет и 14 лет.Отметила положительную динамику !Далее в мае этого года мой муж попал в реанимацию с короновирусной инфекцией,были шансы 50 на 50 ,когда состояние было критическое Аврора и Амадей провели терапию на расстоянии и на следующей день его перевели из реанимации в отделение и началось улучшение с последующим выздоровлением.Спасибо что есть таки специалисты своего дела.

Anastasia – Hypnotherapie en energetische healing op afstand, 2020, Rusland

De aanpak van Aurora is liefdevol en grondig. Ze gebruikt verschillende technieken waarbij de grondtoon altijd de liefde is in de erkenning van de persoon en van het goddelijke. Een van haar mooie eigenschappen is ook dat ze niet stopt voordat een inzicht/oplossing is verkregen. Following through geeft haar aanpak kracht en een hoge slagingskans. Ik vond het een voorrecht om mijn kwetsbaarheid in haar handen te leggen.

Wilhelmine – Hypnotherapie, 2019, Nederland

Aurora is een heel lieve, betrouwbare therapeut die aandachtig naar je luistert. Ze geeft tegengas waar nodig en weet heel goed de kernproblemen te identificeren. Ik kan de sessies met Aurora alleen maar aanraden, ze kan je goed begeleiden in jezelf beter leren kennen en begrijpen.

Alexandra – Hypnotherapie, 2019, Nederland

Ik heb Aurora ontmoet als cliënt in mijn praktijk. Mijn business liep toen niet helemaal goed. Na een aantal keren raakte we in gesprek en ze vertelde mij over haar manier van werken en dat mijn praktijkruimte energetische reiniging nodig had. Zelf had ik al wel gemerkt dat ik mijzelf eigenlijk nooit goed voelde wanneer ik in mijn praktijkruimte was. Na een aantal weken begonnen zich steeds meer nieuwe cliënten aan te melden en al snel liep mijn agenda vol!

Suzanna – Energetisch reinigen van ruimtes, 2019, Nederland

5 jaar geleden heb ik een zwaar ongeluk gehad waarbij een vrachtwagen van 3 ton over mijn voet reed. Hierdoor durfde ik niet meer aan het verkeer deel te nemen en kon ik zelfs mijn eigen boodschappen kon doen. Angst beheerste mijn leven. Na 3 jaar bij een psycholoog te zijn geweest was mijn toestand alleen maar erger geworden. In het begin van de sessies was ik heel onzeker en sceptisch. Na 3 uitgebreide sessies van 3 uur met Aurora kon ik alweer mijn benen en voeten voelen en zijn mijn angsten zo goed als verdwenen. Aurora heeft heel veel geduld en kan goed luisteren, en ze staat sterk in verbinding met Divine waardoor wonderen continu plaatsvinden. Ik ben haar zeer dankbaar!

Suzanna – Hypnotherapie, 2019, Nederland

Na het 1,5 jaar lang bezoeken van psychologen en geen vooruitgang te hebben geboekt had ik al mijn vertrouwen verloren. Tijdens mijn eerste sessie met Aurora verbaasde het me hoe snel en effectief haar manier van werken is. Alle oplossingen kwamen op een wonderbaarlijke manier van binnenuit mijzelf naar boven. Het meest bijzondere was dat ik in de nacht na een sessie een enorme doorbraak voelde terwijl ik tijdens de sessie zelf niets kon voelen. Aurora is een lief mens met haar hart op de juiste plaats en ik raad haar iedereen van harte aan!

Anja – Hypnotherapie, 2018, Nederland