Trance Healing Therapy

Het feit dat de healing bij deze vorm van therapie op verschillende niveaus plaatsvindt maakt dit heel bijzonder. Er wordt een scan gedaan van je fysieke lichaam, organen, energetische centra, chakra’s en Aura. Er wordt ook gekeken naar je Chi energie en of en waarom deze niet stroomt. Wanneer energie niet stroomt binnen je fysieke lichaam en Aura dan veroorzaakt dit blokkades waardoor je jezelf ongelukkig voelt en ziek kunt worden.

Tijdens deze sessie wordt veel gewerkt aan het wegnemen van blokkades uit vorige levens waar je als mens geen herinneringen meer aan hebt, maar waar je wel last van hebt omdat deze blokkades zichzelf nog steeds in je Aura bevinden en daarmee in je hologram. Het opsporen van negatieve beliefsystem programma’s en de beëindiging van verschillende zielscontracten horen bij het healing process en het terug eisen van jouw vrije wil.

Ons lichaam is de opslagruimte voor onze emoties. Gevoelens van angst, verdriet, onrust en stress hebben lagere vibraties, terwijl gevoelens van liefde, passie en vrolijk zijn hogere vibraties hebben. Entiteiten en Aliens voeden op de energie van deze lagere vibraties en veroorzaken door hun aanwezigheid vele blokkades in je lichaam en je leven.

Jouw Aura beschermt je fysieke lichaam en ziel tegen negatieve energieën. Wanneer je Aura is verzwakt dan kan je fysieke lichaam niet volledig genezen. Maar ook wanneer je jezelf niet bewust bent van je eigen gedachten en emoties en de consequenties die deze hebben kan je fysieke lichaam niet volledig genezen. Alles is met elkaar verbonden.

Enkele oorzaken voor de verzwakking van je Aura kunnen zijn:

  • Negatieve emoties en destructieve gedachten
  • Onopgeloste emotionele of psychologische conflicten en destructieve relaties
  • Farmaceutica, drugs, alcohol, verslaving, ziekenhuisopname en chirurgische ingrepen
  • Ongevallen, gebeurtenissen die fysieke stress oproepen, shock of emotioneel traumatische ervaringen
  • Verschillende vormen van Elektro Magnetische Velden
pexels-irina-bekhtereva-9677607

“When you start taking care of yourself,

you start feeling better, 

you start looking better,

and you even start to attract better.

It always starts with you.”